Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η Pietris Group ευαισθητοποιημένη πάντα σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης πιστεύει στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και υποστηρίζει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. . Μέσω της κοινωνικής ευθύνης προβάλλεται η υπευθυνότητα, η κοινωνική ευσυνειδησία, η ευαισθησία, η συνείδηση και η επιχειρηματική ηθική της επιχείρησης. Καθημερινά γεγονότα, αφύπνισαν τη δημόσια συνείδηση και ανέδειξαν την εταιρική υπευθυνότητα σε κοινωνική επιταγή. Ο όμιλος PIETRIS λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εφαρμόζοντας τόσο τις κοινοτικές όσο και ευρωπαικές διατάξεις που αφορούν σε θέματα όπως : Προστασία του περιβάλλοντος, κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.

 Στηρίζουμε το σπουδαίο έργο του Συλλόγου το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»

Καθημερινά από την ίδρυση του συλλόγου «Το Χαμόγελο  του Παιδιού» στο παράρτημα της Αρχαίας Κορίνθου στηρίζουμε το σπουδαίο έργο του, προσφέροντας υπηρεσίες σίτισης και διατροφής συμμετέχοντας ενεργά και στις εκδηλώσεις του Συλλόγου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Ενισχύουμε το φιλανθρωπικό έργο της UNESCO Πειραιώς και Νήσων για την άμεση καταπολέμηση της φτώχειας και την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ο Όμιλος  PIETRIS συμμετέχει ενεργά και έχει τιμηθεί για την προσφορά του  στις «Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της φτώχειας» της UNΕSCO.

Επίσης συμμετείχαμε εθελοντικά στο «Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ Ανθρωπιάς», με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού» και τη «Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας»

Η διαρκής δέσμευση της επιχείρησής μας να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη και να βελτιώνει την ποιότητα ζωής της τοπικής κοινότητας και της κοινωνίας γενικότερα είναι γεγονός.

Πιστεύουμε στην ενεργή διαρκής συμμετοχή και στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Συμμετέχουμε ενεργά σε προγράμματα και δράσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος.