Χώροι εκδηλώσεων

Η Κάθε Γιορτή μας σηματοδοτεί ενα χαρμόσυνο γεγονός και την ανάγκη μας να μοιραστούμε τη χαρά μας με αγαπημένα πρόσωπα η κοντινούς συνεργάτες.

Για μια Οικογένεια, η Ιεροτελεστία που αποτελούσε επι αιώνες Παράδοση κι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής Κουλτούρας, σήμερα φαντάζει σαν ενα δυσβάσταχτο φορτίο που μόνο αγχος μπορεί να προσθέσει στην πιεσμένη καθημερινότητά μας.

Το φρεσκοσιδερωμένο λινό τραπεζομάντηλο, οι καλοδιπλωμένες πετσέτες με τις πορσελάνινες πιάστρες, τα καλά μας μαχαιροπίρουνα, το ακριβοθώρητο πορσελάνινο σερβίτσιο μας, τα κρυστάλλινα ποτήρια και το εξαιρετικά φροντισμένο μενού, που για τη μαμά ή τη γιαγιά μας ήταν “παιχνιδάκι”, για εμάς σήμερα είναι “άθλος”.  Το άγχος των ετοιμασιών ενός Γάμου, πάντα προκαλούσε δέος και δεν είναι τυχαία η λαϊκή ρήση “αν δεν χτίσεις σπίτι κι αν δεν παντρέψεις παιδί, δεν ξέρεις τι θα πει αγχος”.

Κι έπειτα, πάνε οι εποχές που τα γλέντια στήνονταν στην πίσω αυλή, κι οι νοικοκυρά ασβέστωνε μέχρι και τους κορμούς των κοντινών δέντρων για να είναι όλα καθαρά και περιποιημένα τη μέρα της Γιορτής.  Εφεδρικές καρέκλες και τραπέζια ερχόντουσαν από γειτονικά σπίτια, κι ολόκληρη η οικογένεια έβαζε το χεράκι της στα νοικοκυρέματα.

Γλυκιές αναμνήσεις αλλά δυστυχώς αναμνήσεις.  Και τι να κάνουμε σήμερα στη ζωή των τρελλών ρυθμών?  Ν’απαρνηθούμε τη χαρά και το μεγαλείο ενός ξεχωριστού γλεντιού?  Όχι βέβαια !

Η  PIETRIS CATERING  θα φροντίσει να υποκαταστήσει την τσαχπινιά και τη νοικοκυροσύνη της μερακλούς γιαγιάς, και θα σας απαλλάξει από κάθε άγχος.

Σε  ΧΩΡΟΥΣ δικούς μας, όπως το ΚΤΗΜΑ ΠΙΕΤΡΗ και το CASTELLO αλλά και Συνεργαζόμενους,  υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας  σίγουροι οτι το στήσιμο, η εξυπηρέτηση και οι γεύσεις θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.   ΄Το μόνο που μένει να κάνετε εσείς, είναι να γλεντήσετε με την ψυχή σας!

Πάντα Χαρές!