Βάπτιση

babies

Απ’ όλες τις  αφορμές  που έχει μια Οικογένεια να βρεθεί συγκεντρωμένη και να ξεφαντώσει, η Βάφτιση είναι η πιο τρυφερή.  Όλες οι διαφορές κι οι μικρότητες ξεχνιούνται, μικροί και μεγάλοι σμίγουν και χαίρονται για τη μύηση του μικρού σας ζουζουνιού στην Κοινωνία μας  μέσα από το Μυστήριο της Βάπτισης. Κανείς δε θέλει να χάσει το θέαμα ενός λαχταριστού μωρού που πλατσουρίζει ξαφνιασμένο στην κολυμπήθρα, περιτριγυρισμένο από νονούς νονές, γονείς, τον ιερέα κι ένα σωρό άγνωστα σ’εκείνο πρόσωπα.  Και σίγουρα ο πλούτος των συναισθημάτων που αποτυπώνονται στα πρόσωπα, είναι απίστευτος.

Οι παππούδες κι οι γιαγιάδες έχουν την τιμητική τους, ειδικά αν έχει επιλεγεί το δικό τους όνομα.  Τα ξαδερφάκια παίρνουν την “εκδίκησή τους” για όσα είχαν υποστεί όταν τα είχαν βουτήξει στην κολυμπήθρα, όπως βλέπουν και ξαναβλέπουν στα VIDEOS -ενθύμια  και χαιρέκακα  κοροϊδεύουν το νεοφώτιστο.

Η Νονά κι ο Νονός δε χάνουν την ευκαιρία να λανσάρουν την τελευταία λέξη της μόδας με το προσεγμένο τους ντύσιμο, ενώ ο βαφτιστικός σταυρός αποτελεί ένα είδος  “στοιχήματος” για το πόσο θα τραβήξει βλέμματα και σχολια θαυμασμού.

Οι μπομπονιέρες και φυσικά το Γιορτινό Τραπέζι,  είναι το πεδίο όπου οι γονείς θα περάσουν το

τελικό “τεστ” αξιολόγησης από τους καλεσμένους, τους οποίους θέλουν να περιποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.  Φυσικά είναι περιττο να επισημανθεί το τεράστιο άγχος ειδικά της μαμάς η οποία πρέπει να έχει ένα σωρό λεπτομέρειες υπό τον διαρκή έλεγχό της.

Από αυτό το άγχος σας απαλλάσσει η PIETRIS CATERING.  Γιατί είναι δικαίωμά σας να απολαύσετε το γλέντι της Βάπτισης του παιδιού σας